Standaard website


Onze websites zijn zo laag geprijsd omdat wij het standaard skelet al klaar hebben staan. Van daaruit kunnen we de website personaliseren zodat het JOUW website wordt. Jouw verhaal, jouw uitstraling.
Om je een idee te geven hebben we een drietal demo sites beschikbaar.  Deze demo’s geven je een beeld van de mogelijkheden. Maar je hebt meer keuzes dan wij in de demo’s laten zien. Welke keuzes je hebt kun je zien in de standaard opties.
Je ziet: je kiest een Standaard website, en je krijgt een Persoonlijke website!

website bouwen, betaalbaar

Demo1

website bouwen, betaalbaar

Demo2

website bouwen, betaalbaar

Demo3

 

Wij bouwen je website met WordPress en het krachtige Customizr thema. Beide zijn gratis en dat helpt om de kosten laag te houden. Niet alleen bij de bouw van je website, maar ook straks in het onderhoud: gaan extra jaarlijkse licentiekosten!
Het Customizr thema biedt enorm veel mogelijkheden.  Je kunt hier een kijkje nemen wat er zoal mogelijk is. Veel hiervan hebben we ook al verwerkt in de demo’s, maar deze pagina vat alles nog even mooi samen.

Wat krijg je bij je Standaard website:

  • een menu bovenaan de website met 5 items.
  • een slideshow op de homepagina over de volle breedte van het scherm. Die kan je zo groot of klein maken als je zelf wilt (maximum 500px hoog).
  • een “responsive” website, dat wil zeggen dat jouw website zich aanpast aan het apparaat van je bezoeker. Jouw website ziet er dus altijd perfect uit, zowel op de computer, als ook op tablet en smartphone.
  • een blog. Erg belangrijk, want je bezoekers moeten weten waarom ze juist met jou zaken moeten doen. Juist in je blog kun je jezelf als expert op jouw vakgebied neerzetten. En natuurlijk is bij je blog de mogelijkheid om reacties te laten plaatsen, waardoor een conversatie kan ontstaan met je bezoekers!
  • SEO-hulpmiddelen. Je website moet gevonden worden, hoog scoren in de zoekresultaten. Wij leveren je website uit met de beste SEO-plugin die gratis beschikbaar is: Yoast. Maar de beste plugin garandeert nog geen hoge notering binnen de zoekmachines. Daar helpt je blog bij, omdat je schrijft over wat je doelgroep bezig houdt.  Daar helpt tegenwoordig ook de mate waarin je website responsive is. En dat zit bij ons wel goed!
  • compatibiliteit met alle gangbare browsers. Nu, en in de toekomst.
Kortom, je krijgt een fantastische website die helemaal aan jouw voorkeuren is aangepast. En dat voor maar € 250, exclusief btw.
Standaard website kopen

 

Je kunt ook in twee termijnen betalen, de tweede bij oplevering van de website. Je betaalt dan 2 x € 135, excl. btw.
Standaard website kopen, in 2 termijnen

 

Wil je meer opties? Bijvoorbeeld integratie met de sociale media, meerdere talen? Geen probleem, doen we graag voor je. Kijk daarvoor bij de Premium website.

Let op: wij bouwen je website, maar hosten die niet voor je. Heb je een goede hosting provider nodig? Wij zijn affiliate van Mijndomein, zij levert webhosting vanaf € 39 per jaar! Inclusief btw! Mijndomein host ook onze websites, en wij zijn daar zeer tevreden over!


Bekijk de Demos