Premium website


Een Premium website heeft uiteraard alle vooraf ontworpen Standaard website opties, plus functies om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Waar we bij de Standaard website ons baseren op gratis plugins, maken we bij de Premium website waar nodig ook gebruik van betaalde plugins. Bijvoorbeeld om de interactie met je bezoekers te vergroten. Interactie helpt enorm om van bezoekers klanten te maken, te zorgen dat je website “converteert”.

 

Premium website demo

Premium demo

 

Met een premium website kun je bijvoorbeeld:

  • sociale media in je website integreren: Deel deze pagina op Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, je laatste tweets, Volg ons op Facebook,  posts, aantal volgers, etc.
  • video’s insluiten op je pagina’s. Bezoekers kijken liever een video van 2 minuten dan dat ze webtekst van 500 woorden lezen. En zoekmachines waarderen video’s ook…
  • meertaligheid ondersteunen. Omdat jij de teksten aanlevert, kunnen wij praktisch elke taal beschikbaar stellen;
  • integratie van Google Analytics, om de bezoeken aan je website te analyseren, zodat je waar nodig of gewenst je website kunt aanpassen om bezoekers  langer op je website te houden;
  • een opt-in box waar bezoekers zich kunnen aanmelden voor je nieuwsbrief;
  • ….. Laat ons jouw ideeën en vragen weten, dan zoeken wij daar een oplossing voor.

De Premium website scoort meestal ook hoger in de zoekmachines, omdat deze sociale media en video’s ook meenemen in de weging. En omdat je naast je website ook bekend bent op sociale media en YouTube (onderdeel van Google, dus logisch dat dit goed scoort!) leidt dit tot een betere ranking.

Er zijn meer factoren die de SEO notering bepalen, en deze factoren veranderen ook steeds. Wij zijn hier geen expert in, maar delen onze kennis hierover graag met je. Inbegrepen in de prijs van je website!

Een aantal van deze zaken kun je al terugzien in onze eigen website: meertaligheid, integratie met de sociale media

In een speciale demo kun je ook nog meer mogelijkheden bekijken.

Laat ons vooral ook jouw vragen en ideeën weten, dan vinden we daar ongetwijfeld een oplossing voor!

Kortom, je krijgt een unieke website die helemaal aan jouw behoeften is aangepast. En dat vanaf slechts € 589, exclusief btw.
Premium website kopen

Je kunt ook in twee termijnen betalen, de tweede bij oplevering van de website. Je betaalt dan vanaf slecths 2 x € 320, excl. btw.
Premium website kopen, in 2 termijnen

Een website is onontbeerlijk voor elke ondernemer. Maar een website moet je ook onderhouden. Lees alles over hoe wij je hier kunnen helpen.

Hier komt een knop naar de onderhoudsplannen.

Neem een kijkje op onze Premium website demo.